Beste Rapidianen,

Vanaf morgen 25 september, gelden de nieuwe versoepelingen omtrent corona. Zo is voor het gebruik van de horeca/kantine, een coronatoegangsbewijs nodig, maar dit geldt voor sportlocaties alleen voor binnen. Voor buiten zijn de maatregelen wat versoepeld; daar is geen toegangsbewijs nodig, evenals voor niet-horeca gerelateerd gebruik ( toiletten, douches). Dus een drankje aan de bar bestellen en buiten nuttigen, kan zonder bewijs.

Via deze link, meer informatie: Corona Update: horeca en coronatoegangsbewijs | Corona (knltb.nl)

We willen graag een oproep doen aan de kantinevrijwilligers/competitieteams met bardienst, om zelf de  CoronaCheck Scanner op je mobiel te installeren (via de app store op je mobiel). Hiermee kun je eenvoudig bij leden en spelers de coronatoegangsbewijzen controleren, die binnen gebruik maken van de kantine/horeca.

We realiseren ons dat dit een uitdaging kan zijn en wellicht vragen oproept. Toch hopen we op ieders begrip en dat ieder zijn steentje bijdraagt om dit soepel te laten verlopen.