Wij zijn ontzettend blij dat de 11de editie van de Rapid Open 17+, na een jaar uitstel door Corona, eindelijk van start kan gaan! Het toernooi wordt dit jaar gespeeld van 31 juli t/m 8 augustus. Uiteraard wordt het toernooi vormgegeven binnen de geldende corona maatregelen.

De inschrijvingen zijn ondertussen gesloten, de planning is bekend, de organisatie heeft zich weer in de bekende ‘ Rapid Open shirts’  gehesen en een groep vrijwilligers steekt de handen uit de mouwen voor o.a. een goede bar bezetting. 

Ons toernooi is natuurlijk niet mogelijk zonder sponsoren. Onze trouwe sponsor Cebiq Consultancy is er ook dit jaar weer bij om ons te ondersteunen. 

Bloemisterij Habets heeft zoals ieder jaar weer gezorgd voor een leuke aankleding, in de vorm van planten op de banen.

Ten slotte kunnen we de week altijd afsluiten met mooie prijzen, in samenwerking met Ivo’s Sportshop!

Wij zijn de sponsoren ontzettend dankbaar dat zij ieder jaar opnieuw ons toernooi mede mogelijk maken. 

Ook zonder deelnemers en publiek is er uiteraard geen toernooi. Daarom nodigen wij een ieder van harte uit om gedurende de week binnen te lopen op de club voor support, gezelligheid, een hapje, een drankje of een praatje. Wij vragen u daarbij wel om de geldende corona maatregelen in acht te nemen met respect voor elkaar. Deze maatregelen zijn terug te vinden op het park.

We wensen iedereen een hele mooie en gezellige week,

tot snel!

de Rapid Open commissie