Beste Rapidianen,

Versoepelingen coronamaatregelen

Een korte update! Het zal niemand ontgaan zijn dat er versoepelingen van kracht zijn. Dit betekent onder andere dat ons terras weer open mag voor een drankje! De kantineavonddiensten zullen vanaf morgen 7 juni  weer gaan draaien. Op dit moment mogen we alleen het terras gebruiken, waarbij vaste zitplaatsen gelden. Maximaal 4 personen per tafel, meer mag als je uit één huishouden komt. Registratie is middels baanreservering via de club-app. 

Via onderstaande link lees je meer:

Corona Update: Meer ruimte voor jeugdwedstrijden en horeca op sportlocaties | Corona (knltb.nl) 

Ledentreffen         

Het eerste ledentreffen Rapid-LTCD op 29 mei was een gezellig en sportief evenement waarover iedereen tevreden was. Een mooie start om kennis te maken met elkaar! 

Vooralsnog blijft dit ledentreffen op zaterdag georganiseerd worden tussen 16 en 19 uur waarbij er ook een enkele keer een BBQ na afloop zal plaatsvinden. Er zal onderzocht worden of er incidenteel  op zondagmorgen (10-13 uur) ook een dergelijk ledentreffen georganiseerd kan worden (evt met aansluitend brunch met spek en ei).

Vanaf 5 juni is het niet meer noodzakelijk je vooraf in te schrijven voor het ledentreffen!

Je kunt rond 16 uur aanwezig zijn op het tenniscomplex, je naam en sterkte vermelden op het aanwezige whiteboard en je zult dan ingedeeld worden. Je kunt zelf aangeven of je 1 of 2 wedstrijden wilt spelen. Mocht je om 16 uur niet kunnen, dan kun je nog altijd komen om 17 uur of om 18 uur.. Bij grote belangstelling, kan het zijn dat 1 ronde gewacht moet worden.

Vanuit LTCD organiseren Ben Renssen (bestuur commissie lid recreatief) en Marie Therese (vice voorzitter) het ledentreffen.