Beste Rapidiaan,

Daar wij het zeer jammer vinden dat de KNLTB-voorjaarscompetitie niet doorgaat en we het toch leuk vinden om wat “wedstrijdspanning” te creëren, zijn wij voornemens om binnen de kaders van de coronaregels de jaarlijkse interne competitie zo snel als mogelijk te beginnen maar nu iets eerder dan voorheen. Online vind je het toernooi op www.toernooi.nl en kun je je inschrijven.

We accepteren alleen leden van TV. Rapid en zetten het ook open voor leden van LCTD. We hebben al diverse categorieën beschikbaar gesteld (ook 60+). Afhankelijk van de deelname nemen we ons de vrijheid (in overleg met de deelnemers) om categorieën samen te voegen of op te splitsen.

We gaan wederom in de maanden juni-augustus maximaal twee banen via het reserveringssysteem gebruiken voor deze “competitie”. Daar wij in verband met het reserveren tijdslots van 45 minuten moeten inplannen, hebben we de uren overdag niet in het schema kunnen opnemen, maar deze zijn ook mogelijk. Kun je overdag ook spelen, geef dit dan in de opmerkingen bij de inschrijving aan.

De inschrijving staat tot 25 mei open (nog 8 dagen) dus wacht niet te lang en ga als de wiedeweerga naar toernooi.nl; schrijf je in en doe mee.

Heb je vragen, bel of e-mail Chris Kockelkoren 06-44 56 1607 / ledenadministratie@joswiddershoven.nl