De KNLTB heeft besloten om de competitie verder uit te stellen tot begin juni (week 22). Een volledige competitie is dan niet meer mogelijk maar een competitie met minder speeldagen kan dan nog wel worden georganiseerd. Er wordt dan niet om promotie/degradatie gespeeld. Begin mei zal de KNLTB communiceren over de mogelijke start van de competitie in week 22 en de speeldagen. Hierdoor kan een overlap met toernooien ontstaan. Daar worden oplossingen voor gezocht door de KNLTB.

Via onderstaande link vinden jullie meer detail informatie over o.a. de voorjaars competitie, tenniskids en junioren competitie evenals het eventueel afmelden (kan door VCL worden gedaan tot 11 april) / extra aanmelden voor de competitie:

https://www.knltb.nl/nieuws/2021/03/voorjaarscompetitie-verder-uitgesteld-naar-begin-juni-week-22/

Als hierover vragen zijn of je wil je team afmelden voor de competitie, kan er rechtstreeks contact worden opgenomen met onze nieuwe VCL Chris.