Beste leden,

Met de verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in april heeft de KNLTB besloten de start van de Voorjaarscompetitie 2021 voorlopig uit te stellen tot begin mei. De intentie is nu om te starten in mei, zodat we nog een volledige competitie kunnen spelen.

De voorlopige speeldata voor de Voorjaarscompetitie zijn opgesteld. Op 8 maart staat een nieuwe persconferentie van het kabinet gepland. Dan bekijkt de KNLTB de situatie, verwachtingen en mogelijkheden opnieuw. Uiterlijk 1 maand voor de start van de competitie zal de KNLTB een besluit nemen over de daadwerkelijke start van de competitie begin mei. Mocht een start begin mei door de dan geldende maatregelen toch nog niet mogelijk zijn, dan is er nog een week uitloop naar start in de 2e week van mei of kan de KNLTB kiezen voor een aangepaste vorm van competitie met bijvoorbeeld minder speeldagen. Zie ook het artikel over mogelijke scenario‚Äôs.

Vrij tennis in groepsverband voor jongvolwassenen van 18 t/m 26 jaar is vanaf woensdag 3 maart wel toegestaan. Let echter wel op, de opening van ons park staat gepland voor zondag  4 april!

Zie de volgende link van de KNLTB voor meer info over de gelden regels:

https://corona.knltb.nl/nieuws/2021/02/corona-update-versoepelingen-in-sporten-voor-jongvolwassenen-t-m-26-jaar/?utm_source=knltb_sfmc&utm_medium=email&utm_campaign=ES_Corona+update+-+Versoepelingen+jeugd+en+uitstel+Voorjaarscompetitie+(VCL)_2522021&utm_content=Button+%7c+Versoepelingen+t%2fm+26+jaar