Hallo allemaal,

Na aanleiding van de persconferentie van afgelopen dinsdag was er nogal wat verwarring over het maximaal aantal personen per tennisbaan; mag er dubbelspel gespeeld worden? Het goede nieuws is dat er maximaal 4 personen per baan mogen staan en dat er dus ook dubbelspel gespeeld mag worden.

Zie ook onderstaande link van de KNLTB:

https://knltb.nl/nieuws/2020/10/corona-update-competities-stopgezet-vrij-spelen-en-training-blijft-mogelijk

Helaas is de competitie stopgezet en blijft de kantine gesloten voor horecadoeleinden. Als aanvulling daarop mag er geen gebruik meer worden gemaakt van de kleedlokalen en douches tot nader bericht. Dus: kom in sportkleding naar de tennisbaan en na het sporten thuis douchen. Het toilet kan beperkt gebruikt worden (mits de kantine open is).

Tot slot is het einde van het tennisseizoen voor buiten spelen in zicht. Helaas kunnen we er dit keer geen leuke activiteit er aan koppelen, zoals voorgaande jaren. De banen zullen na 31 oktober gesloten zijn. Dus grijp nog even jullie kans!