Beste tennisvrienden,

Goed nieuws! Ook onze kantine gaat weer open per 1 juli 2020 en daar zijn wij ontzettend blij mee.

Uiteraard gaat dit wel onder bepaalde voorwaarden, die opgesteld zijn op basis van richtlijnen van KNLTB en met de gemeente afgestemd zijn. Deze voorwaarden zijn hier te vinden, maar zullen ook na te lezen zijn op posters op het park.

We willen er nogmaals op attenderen dat reserveren van een baan het doel heeft te weten hoeveel mensen, en wie, er op ons park verblijft. Hiermee houden we het overzicht en zijn er niet teveel mensen op het park. Tevens is dit van belang bij een eventueel contactonderzoek, indien iemand van onze leden ziek zou worden en positief test voor het coronavirus.

We constateren echter, dat leden niet-leden mee naar de baan nemen, en deze onder een andere naam ingeschreven worden in de KNLTB club-app. Dit is uitdrukkelijk NIET de bedoeling en kan leiden tot consequenties c.q. boetes. Indien je een niet-lid of introduc√© wil meenemen, meld je dan bij afhangen@joswiddershoven.nl of secretaris@joswiddershoven.nl, dan kunnen we dit op de juiste manier afhandelen.

Verder willen we vermelden dat we ook weer opstarten met enkele activiteiten. Inmiddels is de inschrijving voor de Interne Competitie geopend (zie voorgaande mail), en gaat de commissie proberen de Clubkampioenschappen op te zetten (plan: september). Helaas zal, na lang wikken en wegen, de Rapid Open dit jaar niet plaatsvinden.  Globaal zijn de data als volgt:

Interne Competitie: 1 juli tot 30 augustus (poulewedstrijden tot 20 augustus),

  • Interne competitie: 1 juli tot 30 augustus (poulewedstrijden tot 20 augustus),
  • Clubkampioenschappen: 24 augustus tot 5 september.
  • Competitie 2020: vanaf 11 september t/m 25 oktober (tenniskids start 6 september).
  • Competitietrainingen (door Robin Olfen) : vanaf september, ca 7 weken.
  • Winterlessen 2020: eerste deel op de  buitenbanen TV Rapid (tot begin oktober), tweede deel in de luchthal bij TCK.
  • Sluiting banen TV Rapid: begin november.

Tot slot zijn we voornemens, om later in het seizoen, een leuke activiteit voor onze leden te organiseren, op kosten van de club , voor ieders geduld en begrip in deze coronaperiode. Meer informatie volgt later!

Veel tennisplezier!