Tennisvrienden,

Het was even twijfelachtig, maar we gaan ervoor. De inschrijving voor de Interne Competitie is geopend. Hetzelfde als vorig jaar is inschrijven mogelijk voor de singel en voor de damesdubbel en herendubbel voor de categorie 5/6 en 7/8. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt er een indeling gemaakt, met de bedoeling poules te vormen zodat er ook kruisfinales gespeeld kunnen worden. 

Inschrijven kan tot en met 30 juni.

https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=BA1B14F6-FD2C-40A8-A2A3-BCDD9E58B49F

De eerste wedstrijden worden gespeeld in juli. Afhankelijk van de inschrijvingen misschien ook nog de eerste week van augustus. De planning is om in de tweede en derde week van augustus de kwart/halve finales te spelen en uiterlijk op 6 september de finales.    

Jullie zullen begrijpen dat de planning iets anders zal verlopen dan de afgelopen drie jaar. We gaan op tijd spelen. Dat betekent dat ik een wedstrijd plan voor 1.5 uur. Jullie hebben een kwartier om in te spelen. (start aub op tijd!!!). Een uur om te spelen. De games tellen we door!!! Er worden dus geen sets gespeeld. Het laatste kwartier kan gebruikt worden om de baan te vegen en op tijd de baan te verlaten zodat de volgende wedstrijd kan starten.

Gedraag je conform de dan geldende Corona regels.

Elke avond zullen er twee banen beschikbaar zijn voor de interne. De eerste wedstrijd start om 19.00 uur en de tweede om 20.30 uur. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan plan direct zelf de nieuwe wedstrijd en geef dit ook direct aan mij door, zodat ik de baan kan vrijgeven voor diegene die vrij willen spelen. In het verleden heb ik vaak voor uitslagen en verplaatsingen moeten vragen. Aan een ieder nu de vraag om hier iets consequenter mee om te gaan. Dat zou voor mij zeer prettig zijn.

Samengevat:

  • Poulewedstrijden in juli/begin augustus
  • Kwart/halve finales tweede/derde week augustus
  • Finales laatste week augustus (in ieder geval voor 6-9)
  • Speeltijd 60 minuten
  • Games doortellen. Qua puntentelling vernemen jullie nog nader.
  • Bekeken wordt t.z.t. of de finales met sets worden gespeeld of ook met games.
  • De wedstrijden kunnen in onderling overleg verplaatst worden, mits hierbij de deadlines bewaakt worden.  
  • Bij verplaatsing dit direct doorgeven per app (06-83161606) , zodat de baan vrijgegeven kan worden voor andere wedstrijden of vrij spelen.
  • Bij verplaatsing kan het zijn dat er meerdere interne wedstrijden zijn. Hou met het plannen van de nieuwe wedstrijd hier rekening zodat er genoeg banen vrij blijven voor de leden die vrij willen spelen.

Tot zover de informatie.  Inschrijven tot 30-6!!!!

Met sportieve groet,

Jacqueline Foxen