Beste Rapidianen,

Even een korte update vanuit het bestuur. Het zal niet meer nieuw zijn, dat helaas de vereniging tot en met 28 april gesloten zal blijven. Via onderstaande link is hier meer over te lezen, en vinden jullie ook de meest actuele informatie omtrent de voorjaarscompetitie.

https://www.knltb.nl/nieuws/2020/04/maatregelen-verlengd-sportclubs-blijven-dicht-tm-28-april/

Ten aanzien van de geplande zomerlessen; ook deze zullen voorlopig niet van start gaan. Clubtrainer Robin Olfen zal zodra er weer getennist mag worden, kijken hoeveel lessen er nog mogelijk zijn.

We houden jullie bij nieuwe ontwikkelingen omtrent corona en tennissen zo goed mogelijk op de hoogte.  We kunnen ons voorstellen dat de huidige situatie veel vragen met zich meebrengt. Deze kunnen altijd aan ons gesteld worden door te reageren op dit bericht. Op https://knltb.nl/overig/veelgestelde-vragen-corona-virus/ zijn tevens veel gestelde vragen en antwoorden te vinden.

Blijf allemaal gezond, en we hopen eenieder weer snel te mogen ontmoeten op de club!