Update 1:

Beste Rapidianen,

 

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen die gisteren 15 maart 2020 door de regering en het RIVM zijn afgegeven, zijn wij genoodzaakt om alle activiteiten tot minimaal 6 april op te schorten. Ook de KNLTB heeft geadviseerd hier gehoor aan te geven.

Dit houdt in dat de poort en de kantine gesloten blijven, de klus-en opruimmiddag van aanstaande zaterdag niet doorgaat, de avond voor aanvoerders op 25 maart niet doorgaat  en ook de seizoensopening (borrel) helaas komt te vervallen. De competitie zal tot nader bericht niet gestart worden en de tennistrainingen gaan voorlopig ook niet door.

Zodra wij meer informatie hebben, die voor onze leden van belang is, zullen wij jullie uiteraard berichten. Ook willen wij jullie vragen de website in de gaten te houden voor actuele meldingen.

Wij hopen op jullie begrip en hopen ook dat dit snel voorbij zal gaan en dat we na 6 april de hekken weer open mogen gooien.