Openingstoernooi

Ja hoor het is weer zover het tennisseizoen is op 23 maart formeel geopend verklaard. Niet met het traditionele tennistoernooi maar met het alternatieve Sjeeter tafeltennistoernooi. Onder het genot van een hapje en drankje laten veel Rapidianen zien dat ze ook tijdens het tafeltennis hoge ogen gooien.

Banen

In tegenstelling tot vorig jaar zijn alle banen in Zuid-Limburgse tennisparken niet op tijd gereed om te kunnen oefenen. Alleen de tennisparken met kunstbanen hebben kunnen trainen. Het weer zat dit jaar vies tegen en kwamen de banen just in time klaar. Op vrijdagochtend 8 april waren de banen speelklaar gemaakt. Pff net op tijd.

Competitie 2018

Jacqueline Foxen heeft de soep weer hapklaar gemaakt voor alle competitiespelers. Teams zijn ingediend en verdeeld over de vele competitiesoorten. Nadat de competitiedagen bekend waren zijn de teams geïnformeerd over de nieuwe tennisregels en de jaarlijkse goodiebag klaar gemaakt voor alle teamcaptains. In de goodiebag zoals gewoonlijk de blikken ballen en de standaard KNVB-invulformulieren. Op zaterdag de afwijkende aanvangschema’s gemaakt. En last but not least, de financiële zaken afgehandeld.

Ook Frank Knauf heeft zijn personeel weer bereid gevonden een jaar lang te zorgen dat de spelers van drank en eten kunnen worden voorzien tijdens zowel de competitie alsook op de doordeweekse dagen. Mocht iemand hier ook deel van uit willen maken, dan zijn er nog voldoende mogelijkheden om te helpen. Geef Frank even een berichtje, iedere hulp is welkom (al is het maar één dag).

Verslaggeving

Ook onze razende reporter loopt waar mogelijk weer langs de velden en staat klaar om alle Rapidianen te voorzien van de laatste Rapidnieuwtjes. Zijn potlood is weer geslepen, nou ja potlood, zijn toetsenbord staat weer aan en zullen vele aanslagen op worden gepleegd. Dus captains schrijf de app maar helemaal vol met leuke foto’s en commentaar van jullie escapades op de verschillende tennisvelden. En zeker de saillante details …

Alvast veel tennisplezier.