De zondagcompetitie heeft ook het spits afgebeten….in tegenstelling tot de best wel frisse vrijdag en de zonnige zaterdag was de zondag niet altijd even succesvol wat betreft het weer.

Thuis : Gemengd 7e klasse en dames 4e klasse

Uit      : Gemengd 5e klasse, Meisjes 11-17 jaar 2e klasse

THUIS:

Gemengd open 7e Klasse (Wendy Quaedvlieg, Carolien Nijsten, Paul Grouls, Geers Sporken, Celine Olfen, S. Rijst)

Een rustig begin heeft ertoe geleid at een 3-5 verlies is moeten incasseren tegen BRZ 7. Alleen de heren hebben de singles gewonnen. Ook een mix is gewonnen met een 11-9 in de derde set.

Dames 4e Klasse (Sanne Lemmens, Linda Jansen, Sanne Erps, Inge Koene)

De dames hebben duidelijk hun meerdere moeten erkennen in Keerweide 1. Een 0-6 doet even pijn…

UIT:

Gemengd open 5e Klasse (Brit Knoben, Lisanne Doensen, Bas Joosten, Jasper Meens)

Als je het hebt over kampioenschapsaspiraties dan heeft dit team zich al kandidaat gesteld met een klinkende 2-6 overwinning tegen Stennis 4. In een poule van 4 teams gaan ze samen met BRZ 5 op kop. Alleen de dames hebben de singles in de derde set moeten afgeven.

Meisjes 11-17 jaar 2e klasse (Femke Eurlings Sharon Akintunde, Maren Eurlings)

Ondanks dat een invaller was geregeld, waren ze uiteindelijk met drie dames. Wat jammer, want daardoor zijn 2 punten verloren gegaan. Resultaat was 2 gewonnen singles en een totaalscore van 4-2 kwamen ze terug van Kerkrade’54. Helaas viel in het dubbel de derde set net de verkeerde kant op. Dus eens volgende week kijken of ze compleet zijn hoeveel punten ze dan gaan scoren.