Thuis : Gemengd 35+ 2e klasse, Gemengd 17+ Hoofdklasse, Gemengd 17+ 1e klasse, Gemengd 17+ 3e klasse
Uit      : Heren 35+ 3e en 2e klasse en de Dames 35+ 3e klasse

 

THUIS:

Gemengd dubbel 35+ 2e Klasse (Frans van der Loo, Wil Lemmens, Ron Lemmens, Anne-Mieke Plag, Sandra Ophelders, Roel Florie)

Als je het hebt over kampioenschap dan heeft dit team zich vorige week al kandidaat gesteld met een klinkende 0-4 overwinning tegen Berg 1 en deze week herhalen ze dit grapje. met 11 games tegen werden het een overduidelijke 4-0 thuis in Schaesberg.

Stand.  1. Rapid(8), 3. Wimbledonck/Rapid (5)

Gemengd dubbel 17+ Hoofdklasse (Sandra Wiertz, Tom Vliegen, Denice Kern, Marvin Olfen, Nadia Vromen, Bram Kuijpers)

Een goed begin is het halve werk, en zo werden de eerste twee singles winnend afgesloten. Ondanks de hoge weerstand die werd geboden moesten de overige partijen worden afgestaan aan Wimbledonck. 2-3 is een goede uitslag tegen deze sterke tegenstander. Het is dan ook zeer spannend in deze poule waar 6 kanshebbers zijn die niet veel voor elkaar onder doen.

Stand.  1. ’t Root (8), 3. Wimbledonck/Rapid (5)

Gemengd dubbel 17+ 1e Klasse (Debbie Koedam, Pedro Vermeulen, Remco Didderen, Jacqueline Foxen, Mariska Luyten)

Waren we in Munstergeleen nog de underdog, werd het vandaag duidelijk dat met dit team niet valt te spotten. Pedro wist de single eenvoudig binnen te halen en ook alle andere partijen gingen eenvoudig. Alleen de mix werd nipt in 9-11 supertiebreak weggegeven. Maar voor de rest is er veel potentie.

Stand.  1. Kimbria (7), 2. Munstergeleen/Rapid/GTR (6)

Gemengd dubbel 17+ 3e Klasse (Celine Olfen, Mieke Grouls, Rob Linssen, Cyriel Gulpers, Joelle Sporken, Eric en Rob Linssen)

Wederom waren de dames de smaakmakers in dit team. Zowel de single als de damesdubbel werden bekeken binnen gehaald. Maar helaas waren de overige partijen prooi voor de tegenstander van GTR. Ondanks alle zwaargewichten en Jokers die waren ingezet is 2-3 de onbetwiste eindstand.

Stand.  De Gewannen(9), 2. Geuldal (6), … 5. Rapid (4)

UIT:

Heren dubbel 50+ 2e Klasse (Rob Delsing, Jan Grouls, Paul Olfen, Wim Florie)

Vorige week hebben de heren geen beurt overgeslagen maar een klinkende 4-0 overwinning geboekt tegen Voerendaal, maar deze week mochten ze “an die Geweren” uit tegen Keerweide. Routine en ervaring en een beetje geluk en genoeg drankjes en hoppa wederom een 0-4 overwinning bij Keerweide weggehaald. Worden dit onze kampioenen voor dit jaar? Nou het begin is veelbelovend met 2x 4-0 overwinning en het eerste gat met de concurrentie is geslagen. Succes.

Stand.  Rapid(8), 2. Ittervoorteuldal/Hazendans(5)

Dames 17+ 1e Klasse (Anke Widdershoven, Dorien Reinartz, Iris Duijsens, E. van Slageren)

Na de 5-0 van vorige week waren ze aan “Winnetou”. Als rasechte indianen op oorlogspad werd alleen de eerste damessingle afgegeven en vervolgens de tegenstander niets meer gegund. Velden moest dan in Rapid de meerdere erkennen met 1-4.

Stand.  1. Ubach o. Worms(9), 2. Panta Rhei (7), … 6. Rapid (4)

Heren 17+ 2e Klasse (Harold Reinarts, Jos Widdershoven, Mathieu Habets, Kevin Seijben en Paul Snackers)

Vorige week 1-5 nederlaag moest even over worden geëpibreerd. Dus hadden ze vrij vandaag.

Stand.  1. Bicht ’14 (10), Mixed Vaals(9), … 6. Rapid (1)

Heren 17+ 4e Klasse (Jeroen Wiertz, Xavier Vaessen, Andy van Knippenberg, Peter Wiertz, Cliff Huntjens

Vorig weekend was dit team nog uitgeloot. Deze week met een tot de tanden bewapende aanval. Ofschoon de 4 singles en de twee dubbels werden gedeeld, was het met een 12-10 in derde set nog best close. 3-3 is een voorzichte maar mooie start tegen Munster-Geleen.

Stand.  1. De Burght(10), Brunssum (9), … 5. Rapid (3)

Heren 35+ 2e Klasse (Eddie Eurlings, Jos Eurlings, Frank Knauf, Jos Bisschoff, Pascal Jentsch )

Het team van Eddie is goed begonnen en hebben vorige week 3 mooie punten gepakt. Dus de vraag: “zit er meer in?”. Maar ook deze week tegen Mixed Vaals is het weer raak en wordt een 3-3 gescoord. Jos wordt opgeofferd op de eerste single en Frank op de derde :0. Na een 2-2 stand bij de singles werden de dubbels ook gedeeld.

Stand.  1. Stein(8), 2. Ativu(7), 4/5/6 Bunde/Oirsbeek/Rapid (6)