De zaterdagcompetitie heeft ook het spits afgebeten….in tegenstelling tot de best wel frisse vrijdag begon de zaterdag met enorme zonnestralen en hoge temperaturen en dat ziet er dan zo uit:

Enkele mensen hadden zich al aangepast aan de overwinning van Ferrari. Hun hoofd was Ferrari-rood.

Thuis : Heren 35+ 3e en 2e klasse en de Dames 35+ 3e klasse.
Uit      : Gemengd 35+ 2e klasse, Gemengd 17+ Hoofdklasse, Gemengd 17+ 1e klasse, Gemengd 17+ 3e klasse, .

THUIS:

Heren dubbel 50+ 2e Klasse

Ook de 50+’ers hebben hun wedstrijd niet gespeeld of is de uitslag niet ingevoerd.

Dames 17+ 1e Klasse (Anke Widdershoven, Sanne Lindelauf, Pascalle van Bilsen, Sandra Ophelders, E. van Slageren)

De dames hebben duidelijk hun meerdere moeten erkennen in Ubach over Worms dat met een klinkende 0-5 het park heeft verlaten.

Heren 17+ 2e Klasse (Harold Reinarts, Jos Widdershoven, Mathieu Habets, Kevin Seijben en Paul Snackers)

Bij het team van Jos Widdershoven kwam Panta Rhei 1 op bezoek. Alleen Jos heeft zijn single kunnen houden en de rest heeft moeten buigen. Een 1-5 was het resultaat na lang zwoegen.

Heren 17+ 4e Klasse

Dit weekend was dit team uitgeloot. Volgende week de eerste wedstrijd voor hen.

Heren 35+ 2e Klasse (Eddie Eurlings, Jos Eurlings, Frank Knauf, E. Spauwen, Pascal Jentsch )

Het team van Eddie is goed begonnen en heeft 3 mooie punten gepakt. 3-3 mag je een gelijkopgaande strijd noemen. Hebben de singles en dubbels mooi gedeeld.

UIT:

Gemengd dubbel 35+ 2e Klasse (Frans van der Loo, Wil Lemmens, Ron Lemmens, Anne-Mieke Plag)

Als je het hebt over kampioenschap dan heeft dit team zich al kandidaat gesteld met een klinkende 0-4 overwinning tegen Berg 1.

Gemengd dubbel 17+ Hoofdklasse (Sandra Wiertz, Tom Vliegen, Denice Kern, Marvin Olfen)

Een goed begin is het halve werk. Dat moet dit team tegen Valkenswaard 2 ook hebben gedacht. Met een 3-2 overwinning is het lekker beginnen. Met name de dames hebben alle punten verzorgd (DE, DD en GD). De herenenkel eindigde in een derde die uiteindelijk werd geëindigd met een tiebreak.. Helaas was het laatste zetje niet gegeven.

Gemengd dubbel 17+ 1e Klasse (Debbie Koedam, Chris Kockelkoren, Tsz Kin Lam, Jacqueline Foxen, Mariska Luyten)

Vorig jaar gepromoveerd, is nu stabilisatie gewenst. Onze jongste dame (zie foto) laat even zien dat je ervaring met vastheid kunt pakken en neemt met de damessingle de eerste overwinning een voorsprong op Munstergeleen 2. De oudste heer trekt het niet helemaal en moet de toch wel zeer sterke tegenstander ondanks een 5-2 voorsprong in de tweede set de overwinning weggeven in twee sets. Intussen maken de damesdubbel duidelijk dat met onze dames niet valt te sollen, waarna de herendubbel in de derde set wordt weggegeven en uiteindelijk de mix ook net niet wordt gepakt en een 3-2 verlies op het scorebord staat.

 

 

 

 

Gemengd dubbel 17+ 3e Klasse (Celine Olfen, Mieke Grouls, Rob Linssen, Cyriel Gulpers)

Geuldal1 genoot van het thuisoordeel en dat hebben ze ook uitgebuit. Op de damessingle na waren het duidelijke cijfers. Ook hier hebben de dames de enige twee punten gescoord. Met een 3-2 verlies, kunnen we spreken van een goede dag.