Thuis : Heren 35+ 1e klasse, Gemeng 35+ en Dames 17+ 4e klasse.
Uit      : Heren 35+ 3e en 2e klasse en de Dames 35+ 3e klasse

THUIS:

Dames dubbel 17+ 4e Klasse (Manon Kickkken, Jessie Janssen, Wies Seijben, Cindy Burger)

De dames speelden hun eerste thuiswedstrijd Pantha Rhei. Met totaal 5 games in totaal 8 sets is het team van Panta Rhei gewoon in speelsterkte ook 2 nummertjes te groot. 4-0 verlies werd moedig geïncasseerd.

Gemengd dubbel 35+ 3e Klasse (Ron Heuts, Jan van Diemen, R. Duijsens, Angelique Middeldorp, Anne-Mieke Plag)

Wisten ze tegen Echt nog 2 punten te pakken, moesten ze tegen Sinplelveld hun meerdere erkennen. Waren de verliespartijen vrij duidelijk, wist de mix van Ron en Anne-Mieke het de tegenstander erg moeilijk te maken en 4-6 5-7 de wedstrijd te winnen in 2 sets.

Stand: 1. Kimbria (6), 4. GTR3 en Rapid(3)

Heren dubbel 35+ 1e Klasse (Remco Diederen, Pedro Vermeulen, Tsz Kin Lam, Eddie Eurlings, Eric Linssen en Lars Steinfeld)

De heren hadden het moeilijk tegen Grootveld1, maar thuis tegen Op Dreef 1 was het succesvoller. Met wat behoorlijke kanonnen aan boord werd de tegenstanders aan de kant gezet met 4-0. Allemaal 2-setters. Dus best duidelijk.

Stand: 1. ’t Root (7), 2. Simpelveld (6), 3. Baexem en Rapid (5)

UIT:

Heren dubbel 35+ 3e Klasse (Joep Burger, Emiel Spijkers, Cyril Gulpers, Serv Slijpen)

Kennelijk hebben de heren de wedstrijd tegen Rosus ingehaald op dinsdag en verloren met 0-4. Dus was het vrijdag tijd voor een herkansing tegen Ubach over Worms. Het visum aangevraagd en de lange reis voorbereid. Uit UOW is altijd lastig. Zo ook voor het herenteam. De eerste 3 dubbels was het zeer duidelijk dat een punt bij UOW halen geen sinicure zou worden. De laatste partij had dan ook een spookachtige wending. Na een duidelijke 6-2 verlies in de eerste set was de tweede set de aan-knop gevonden en werd in de supertiebreak de 3e set met 4-10 gewonnen. 3-1 voor de thuisspelende UOW was het hoogst haalbare,

Stand: 1. Orient/Bocholtz(7), 7. Brunssum/Rapid(1)

Dames dubbel 35+ 4e Klasse (Diane Eurlings, Esther Scholtes, Joyce Bisschops, Marlies Lindelauf en Marion Spijkers)

Thuis tegen de dames van Simpelveld1 was het kampioenschap nog steeds een reële optie, maar na Tempo uit moeten de kampioensaspiraties worden bijgesteld. Ofschoon het allemaal zwaar bevochten overwinningen waren, viel voor de dames het muntje net de verkeerde kant op. 4-0 verlies werd geïncasseerd met opgeheven hoofden.

Stand: 1. Tempo (8), 2. Rakets(7), 6. Rapid (3)

Heren dubbel 35+ 2e Klasse (Chris Kockelkoren, Rene Hanssen, Jeroen Schroeder en Frank Cremers)

Thuis tegen Weert-Oost waren we nog niet helemaal wakker, maar tegen Park E9 (langs de A2 voormalig E9 genoemd) kwamen oude oerkrachten weer terug. De eerste set van Chris en Rene duurde even lang als de gehele verloren partij van Jeroen (nog steeds last van de rug) en Frank inclusief 3 rondjes bier. Later gecorrigeerd naar 5 rondjes bier. Prachtige wedstrijd, hard tegen hard met mooie rally’s, maar helaas met 7-6 7-6 afgegeven.

Gelukkig konden wij beter tegen het bier dan de tegenstanders en wonnen we de laatste 2 partijen vrij dik. Waardoor de uitwedstrijd werd gewonnen met 2-2. Want in deze avond waren er geen verliezers.

Stand: 1. Helios en Weert-Oost(7), 3. Sittard/Park e-9(5), 5. Dassenburg/Rapid (3)