De vrijdagcompetitie heeft weer het spits afgebeten…. De kantine was er klaar voor. teamcaptains als volleerde Barista’s met de koffieautomaat aan de slag.

Thuis : speelden de Heren 35+ 3e en 2e klasse en de Dames 35+ 3e klasse.
Uit      : de Heren 35+ 1e klasse, Gemeng 35+ en Dames 17+ 4e klasse.

THUIS:

Heren dubbel 35+ 3e Klasse

Er zouden drie teams thuis spelen maar de heren 35+ 3e klasse hebben niet hoeven spelen, de tegenstanders konden niet.

Dames dubbel 35+ 4e Klasse (Diane Eurlings, Esther Scholtes, Joyce Bisschops, Marlies Lindelauf en Marion Spijkers)

De dames speelden thuis tegen Simpelveld1 en zaten na de eerste ronde al met een dikke smile op het gezicht na een 2-0 voorsprong.

Daarna werd het professioneel afgemaakt en met 3-1 gewonnen. Mooie start.

Heren dubbel 35+ 2e Klasse (Chris Kockelkoren, Rene Hanssen, Jeroen Schroeder en Frank Cremers)

De heren speelden thuis tegen Weert Oost. De eerste ronde ging met een 1-1 gelijk op. maar helaas was de tegenstander net wat sterker en moesten ze de overwinning uit handen geven. 1-3…

UIT:

Dames dubbel 17+ 4e Klasse (Manon Kickkken, Jessie Janssen, Wies Seijben, Cindy Burger)

De dames speelden hun uitwedstrijd tegen TCLE1. De vier beginnende dames zetten dit jaar hun eerste stappen in de tenniscompetitie. Helaas is het eerste weekend geen super succes. Met totaal 10 games in totaal 8 sets is de leercurve ingezet. Uiteindelijk met veel leermomenten en 4-0 verlies zijn de dames weer huiswaarts gekeerd.

Gemengd dubbel 35+ 3e Klasse (Ron. Heuts, Jan van Diemen, Diana van Diemen, Angelique. Middeldorp)

De dames en heren speelden tegen Echt1. op papier een sterker team, maar dat mocht hen niets deren. De dames- en herendubbel werden succesvol afgerond en de prijzenkast gevuld met twee mooie overwinningen. De heren hebben het zichzelf wel nog moeilijk gemaakt. De 10-8 winst in de super tiebreak heeft uiteindelijk het tweede punt gekaapt. Helaas werden de beide mixen verloren.

Heren dubbel 35+ 1e Klasse (Remco Diederen, Lars Steinfeld, Tsz Kin Lam, Arjen Grouls, Eric Linssen en Robert Brinkhoff)

De heren hadden het moeilijk tegen Grootveld1. De eerste dubbels gingen naar de tegenstander. De derde dubbel werd gelukkig gewonnen met 10-8 in de derde set, maar helaas was het in de vierde dubbel omgekeerd. Helaas is de eerste etappe verloren met 3-1.