Jodelaitie,

Dit jaar introduceren wij de eerste editie van Het Sjeeter Schlager Turnier! Deze dag zal in het teken staan van een geweldige seizoensafsluiting. Waarom Schlager? Bij TV Rapid wordt op gravel getennist en dus loopt eind oktober het buiten seizoen ten einde. Das Sjeeter Schlager Comité dacht direct oktoberfest!!!

Wij willen dan ook iedereen uitnodigen om op zaterdag 4 november samen gezellig het seizoen af te komen sluiten. Lederhose mag, Dirndl mag, maar niks moet. Hoe we het tennistoernooi precies gaan invullen, is nog afhankelijk van het aantal deelnemers.

Verras ons en overweldig ons met een spectaculair aantal inschrijvingen!

Er zal worden getennist vanaf 13:00 uur.
Wil je mee eten rond 18:00 uur, geef dit dan even aan bij je aanmelding (kosten: € 7,50).

De avond zal worden afgesloten met toepasselijke live muziek en een geweldige line-up aan DJ’s!

4 November @ Biergarten Rapid, tot dan!

 

Das Sjeeter Schlager Comité

 

Deel dit artikel:
[socialwrap align=”left”] [socialicon name=”fb” url=”” ][/socialicon] [socialicon name=”linkedin” url=”” ][/socialicon] [socialicon name=”twitter” url=”” ][/socialicon] [socialicon name=”google” url=”” ][/socialicon] [/socialwrap]