Inschrijving voor de clubkampioenschappen 2017 kan ondertussen via www.toernooi.nl. LET OP: vanaf dit jaar zijn meer/nieuwe categorieën toegevoegd bij 40+!!! Dit jaarlijkse toernooi zal traditiegetrouw plaatsvinden in de eerste twee weken van september (van zaterdag 2 september tot en met zaterdag 16 september). Sinds een paar jaar zijn we begonnen met het spelen in verschillende categorieën. Zo krijgt iedereen een eerlijke kans om clubkampioen te worden binnen zijn / haar eigen categorie. Ga die uitdaging snel aan en meldt je voor zoveel mogelijk categorieën aan!

Alle finales zullen op zaterdag 16 september worden gespeeld. Deze dag zal natuurlijk worden afgesloten met een gezellige feestavond in onze kantine. Let op: De inschrijving sluit zondag 27 augustus!

 

SCHRIJF JE IN VIA DEZE LINK!!

https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=1AD95CAA-3C29-4738-9199-0CB3A3CCDF37