Verslag Martijn-Cliff, Jasper-Rob, Jos-Chris, Harold-Sean (uitslagen op Toernooi.nl)

Martijn-Cliff

Na enkele games te hebben gespeeld is de eerste regel al aangepast. Drie keer serveren mag, want anders komt de bal nooit in het spel. De eerste set ging met deze nieuwe regel van kracht met 6-3 naar Martijn. Had Cliff nu 4 servicebeurten nodig of was Martijn zo goed..? Netband heeft overuren gemaakt en voelt nog steeds roodgloeiend. Een gezegde zegt: “het frame is ook betaald” en dat is maar goed ook, want die werd regelmatig geraakt.

Met 4-6 4-6 heeft Cliff uiteindelijk de partij naar zich toegetrokken. Afspraak voor de volgende wedstrijd is om zonder bespanning te spelen. Want frame blijkt voldoende te zijn. Ofschoon ze hebben afgesproken deze wedstrijd direct uit het geheugen te bannen (red. drinken), was het toch een leuke pot en hebben beiden zich goed geamuseerd.

Jasper-Rob

Sommige wedstrijden hoef je niet veel over te zeggen en zegt de uitslag voldoende. 6-1 6-1 .. Heeft Jasper toch nog geluisterd naar Arjen.

Harold-Sean

In categorie 5-6 poule A was de winnaar in de poule al bekend… Dus Harold en Sean streden om de tweede plaats, want Wiel van Wersch had al 2 partijen verloren (stilletjes zonder melding). Maar Harold houdt er een onsportieve tactiek op na. Hij maakt namelijk de tegenstander bang. Sean vond het iedere keer angstaanjagend als Harold naar het net kwam. Dus sloeg hij de bal snel uit, zodat Harold weer naar achteren kon lopen. Bah wat gemeen Harold… 7-5 6-2, maar gelukkig was Harold minder beangstigend op het terras, want toen hij de Erdinger heel dichtbij overhandigde, schrok Sean niet meer. Proficiat Harold en veel succes tegen Jos in de halve finale.

Jos-Chris

Ja want Jos heeft de wedstrijd om plaats 1/2 tegen Chris gewonnen.Vooraf had ik gedacht dat het wassen, knippen en scheren zou worden en gezien mijn kapsel, maximaal 45 minuten met inspelen. Met een 3-0 voorsprong in de eerste set, blijkt al snel het vermoeden bewaarheid. Maar als een prooi zijn zwakte laat zien dan bespringt de leeuw hem. Uiteindelijk werd de leeuw ondanks zijn inhaalactie alsnog bedwongen in een tiebreak. Daarna schoot de routine in Jos zijn spel en was het verschil in kwaliteit toch we zichtbaarder geworden. Met 6-1 moest Chris toch zijn meerdere erkennen. Proficiat Jos en succes tegen Harold. En ik moet tegen … Eddy… oeps dat wordt een zware dobber.

Uw razende reporter

Deel dit artikel:
[socialwrap align=”left”] [socialicon name=”fb” url=”” ][/socialicon] [socialicon name=”linkedin” url=”” ][/socialicon] [socialicon name=”twitter” url=”” ][/socialicon] [socialicon name=”google” url=”” ][/socialicon] [/socialwrap]