Verslag Jasper-Roel F., Jasper-ArjenEddy-Harold, Eddy-Sean (uitslagen op Toernooi.nl)

Jasper-Roel F.

Na regen komt zonneschijn, zo ook bij de opgeschorte wedstrijd tussen Roel en Jasper die vanwege de regen is verplaatst. In categorie 7-8 waren twee spelers het veld op gegaan die aan elkaar gewaagd waren. Een spannende partij waarbij geluk en pech elkaar opvolgden. Na twee zware tiebreaks is de uiteindelijke winnaar met een tevreden lach van het veld gegaan. Roel proficiat met je 7-6 7-6. Het was een dubbeltje op zijn kant. De Erdinger achteraf brengt toch weer de lach op beider gezichten. Daarna kreeg Jasper nog de aanmoediging om de andere spelers te slopen… ben benieuwd.

 

 

Jasper-Arjen

In categorie 7-8 speelde Jasper ook zijn tweede partij: tegen Arjen. In eerste instantie bleek geen vuiltje aan de lucht voor Arjen en ging de eerste set met 1-6 naar hem. Ook in de tweede set met een ruime voorsprong voor Arjen, dacht hij “kat in bakkie”…maar dan hervond Jasper zich en vocht zich terug tot 6-6 en won de tweede set met 7-6. Enigszins geschrokken was de draad snel weer opgepakt door Arjen maar ook hier vocht Jasper zich vanuit een verloren positie terug naar 5-7. Na een lange en heerlijke partij in de bloedhete zon, was het bier dubbel en dwars verdiend. Aan het einde had Arjen ook waarschijnlijk een zonnesteek of te veel alcohol opgelopen, want in de whatsappberichten gingen de uitslagen alle kanten op…

Maar Jasper, een ding moet je mij wel nog uitleggen: kom je om te winnen of voor de Erdinger?

 

 

Eddy-Harold

In categorie 5-6 poule A won Eddy tegen Harold met 7-6 6-1. De eerste set was het nog spannend, maar de tweede set moest Harold toch buigen…

Eddy-Sean

In categorie 5-6 poule A zaten de spelers snel aan de bar en won Eddy deze wedstrijd met 6-2 6-0. Gelukkig waren de omstandigheden op het terras wat plezieriger.

Hierdoor is Eddy nu eerste in de poule en volgende week (red. deze week) is de tegenstander bekend…

Uw razende reporter

Deel dit artikel:
[socialwrap align=”left”] [socialicon name=”fb” url=”” ][/socialicon] [socialicon name=”linkedin” url=”” ][/socialicon] [socialicon name=”twitter” url=”” ][/socialicon] [socialicon name=”google” url=”” ][/socialicon] [/socialwrap]