Verslag Jacqueline-Iris, Linda-Inge,Vivian-Pascalle, Pascalle-Mieke, Inge-Fenne, Vivian-Mieke (uitslagen op Toernooi.nl)

Jacqueline-Iris
Iris had al een gewonnen partij op haar naam staan en begon dan ook zeer ontspannen aan de partij, ik mag wel zeggen té ontspannen. Want Jacqueline kent geen mededogen en loopt uit naar 5-0. Maar ja, dan ontwaakt Iris uit haar roes en komt nog terug tot 5-4, maar ondanks de eindspurt, wint Jacqueline de eerste set met 6-4. De tweede set zou je mogen verwachten is Iris alert, maar hier hetzelfde. Een 5-2 voorsprong voor Jacqueline en een matchpunt, maar ook hier staat een vastberaden Iris die weer terug knokt tot 5-4, maar dan toch haar meerdere moet erkennen in Jacqueline.

De tweede overwinning is binnen. Nu nog de beslissende wedstrijd tegen Pascalle die samen met Iris en Jacqueline strijden om plaats 1,2 en 3 in de poule. Daar Iris ook al tegen Danique haar wedstrijd heeft gewonnen, valt de beslissing op 25-7. Succes dames.

Linda-Inge
Volgens mij zijn de twee dames vergeten dat de 3, 4 en 5 ook bestaan. Maar ze zeiden dat ze de getallen 1, 2 en 6 leuker vonden staan en zo zij het.
eindstand in het voordeel van Inge: 1-6, 6-2, 1-6

Vivian-Pascalle v. Bilzen
Ze staan te popelen om te kunnen beginnen. Maar in de eerste set maakt Pascalle duidelijk dat ze de overwinning wel heel snel wil hebben. 6-1. Maar wie denkt dat Vivian het erbij laat zitten, vergist zich. Maar helaas laat Pascalle haar feestje niet vergallen en trok met 6-4 ook de twee set naar haar toe. Vivian goed terug gekomen, Pascalle gefeliciteerd.

Pascalle-Mieke
Bij Pascalle tegen Mieke zien we het omgekeerde gebeuren. Weet Mieke het Pascalle in het begin nog lastig te maken met 6-4, vervalt het systeem in de tweede set volledig en verliest Mieke ook de tweede set, maar nu met 6-1.

Inge-Fenne
Terwijl Harold Sean verslaat en Jos korte metten maakt met zijn tegenstander en de herendubbel op baan 1 vrolijk verder trainen, vindt op baan 6 een damessingle plaats tussen Inge en Fenne. Beiden zijn aan elkaar gewaagd. Terwijl de twee herenpartijen al zijn gespeeld, loopt de partij van de dames zo ver uit, dat ze de derde set voortzetten op baan 2 met het licht. Een vol terras kijkt toe hoe de twee kemphanen vechten voor iedere bal. 1-6 6-4 en 7-5 zijn uiteindelijk de setstanden in het voordeel van…. Fenne.

Vivian-Mieke
Last but not least, de wedstrijd tussen Vivian en Mieke. Maar Mieke heeft haar killersinstinct vandaag hard nodig want deze geduchte tegenstander snoept ieder puntje dat ligt te zonnen gewoon af. 7-5 6-4. Om dit een gezellige partij te noemen Vivian… tja daar valt over te twisten. Proficiat Mieke.

de razende reporter

Deel dit artikel:
[socialwrap align=”left”] [socialicon name=”fb” url=”” ][/socialicon] [socialicon name=”linkedin” url=”” ][/socialicon] [socialicon name=”twitter” url=”” ][/socialicon] [socialicon name=”google” url=”” ][/socialicon] [/socialwrap]