Verslag Wendy-Pascalle, Fenne-Nicole, Linda-Nicole, Mariska-Anke, Mariska-Anke, Pascalle-Danique, Anke-Celine (uitslagen op Toernooi.nl)

Wendy-Pascalle
Ken je dat verhaal van Wendy die op vakantie ging… ze kon dus niet spelen. Maar het probleem is, wanneer dan wel… waarschijnlijk na de beider vakanties. Organisatie schiet in de stress en enige paniekgeluiden komen in de app (eeuuh, oeps, snik)… komt wel goed, waren de laatste woorden in de chat.

Fenne-Nicole
Tjsa ondertussen gaat Nicole op jacht naar de eerste overwinning tegen Fenne 6-3 6-3. Als een beest maakt ze het karwei af.

Linda-Nicole
Tjsa Nicole blijft tekeer gaan als een beest en vermorzelt Linda met 6-0 en 6-1. Zou iemand haar rood vlees geven, want ze lust haar tegenstanders tot nu allemaal rauw. De trainingsmentaliteit is ook niet voor de poes. Er zijn video-opnamen van haar training, maar die zijn niet vrijgegeven wegens te schokkende beelden.

De angst begint bij de tegenstander al op te komen “ooh jee ik moet nog…”…

Mariska-Anke H.
Na regen komt zonneschijn, maar na zonneschijn weer regen en zon en regen en … tussen de buien door hebben Anke en Mariska elkaar het proberen moeilijk te maken, maar Anke is er met de buit vandoor gegaan.

Mariska-Anke W.
Hebben we een baan het is hier vol… Tja, door de interne competitie is het door de week en zelfs in de vakanties druk op de baan, dus dat is zeer gezellig. Complimenten aan organisator Jacqueline. Het is zelfs zo vol dat de dames een baan moesten zoeken. Ik weet niet of de 2.15u inclusief het zoeken van een vrije baan was, maar kennelijk een heroïsche strijd. 6-4 6-7 6-7. Een driesetter en twee tiebreaks. Hoeveel dichter bij elkaar kan het nog. Zelfs met vijf Matchpunten heeft Anke het net niet gered. Nadat in  de douche het gravel van het lichaam was geschrobt, was er gelukkig wat bruine kleur op het lichaam achter gebleven, dus buiten een leuke en spannende wedstrijd ook nog gebruind.

Pascalle H.-Danique
Pascalle laat in haar wedstrijd tegen Danique zien dat je met haar niet moet sollen. 6-1 6-2 is dan wat je noemt korte metten maken met de tegenstander. Dat betekent ook dat Danique niet meer kan strijden voor plaats 1 en 2. Volgend jaar beter Danique.

Anke W.-Celine
Anke ging voortvarend van start en scoorde een 7-5 en daarmee de eerste set in de pocket. De tweede set was ook close met 6-4 in het voordeel van Celine. Nou en toen ging het spreekwoordelijke licht uit bij … Anke … dus 6-0 derde set in het voordeel van Celine, proficiat Celine. Na de persconferentie van beide dames, bleek dat Anke heeft geprobeerd te spelen terwijl haar hoofd al in bed lag en probeerde te slapen. Dat gaat helaas niet samen.

de razende reporter

Deel dit artikel:
[socialwrap align=”left”] [socialicon name=”fb” url=”” ][/socialicon] [socialicon name=”linkedin” url=”” ][/socialicon] [socialicon name=”twitter” url=”” ][/socialicon] [socialicon name=”google” url=”” ][/socialicon] [/socialwrap]