Verslag Martijn-Matthieu (uitslagen op Toernooi.nl)

Martijn-Matthieu

In categorie 7-8 poule A werd ook de eerst partij gespeeld. In uw linkerhoek staat met een behoorlijke brok ROUTINE … Matthieu. En in uw rechterhoek staat met een gigantische brok JEUGDIG ENTHOUSIASME… Martijn. De twee kemphanen zijn de arena binnengestapt en beginnen met een staredown. Na de warming-up, waarin de tegenstander grondig wordt afgetast, wordt begonnen met de wedstrijd. De wedstrijd was fair en square, geen trappen onder de gordel. Iedere game ging het gelijk op deuce en toch gingen beide sets naar Matthieu met 6-2.

Kortom wederom een spannende partij waarbij in dit geval het spreekwoordelijke dubbeltje niet op zijn kant maar richting Matthieu viel.

 

Uw razende reporter

Deel dit artikel:
[socialwrap align=”left”] [socialicon name=”fb” url=”” ][/socialicon] [socialicon name=”linkedin” url=”” ][/socialicon] [socialicon name=”twitter” url=”” ][/socialicon] [socialicon name=”google” url=”” ][/socialicon] [/socialwrap]