Verslag Rene-Jos,  Arjen-Rob en Cliff-Bjorn (uitslagen op Toernooi.nl)

Jos-Rene

In categorie 5-6 poule B stonden twee veteranen tegenover elkaar. Maar helaas ontbreekt ieder nieuwsbericht van deze wedstrijd. Alleen de non-verbale communicatie van Rene bij het verlaten van de baan gaf een kleine hint over het verloop van de wedstrijd…Iedereen heeft wel eens zo’n wedstrijd gespeeld dat hoe hard je ook slaat de bal altijd weer terug komt, alsof je tegen een muur slaat … 2-6 1-6 … tja soms moet je gewoon accepteren dat de ander heel goed is. Proficiat Jos.

Arjen-Rob

In de categorie 7_8 speelde Rob L tegen Arjen G. Natuurlijk is het een leuke pot, natuurlijk is er gevochten, maar Arjan had eigenlijk in de poule 5-6 willen en moeten spelen. Een verbeterpuntje voor de volgende keer dat mensen ook kunnen kiezen in welke categorie. 6-0 en 6-2 waren klinkende cijfers en daar had Rob niets tegen in te brengen.

Cliff-Bjorn

In de andere poule van 7-8 speelde Cliff tegen Bjorn. Bjorn dacht: ik sla de nachtrust over, neem een powernap van 2 uur want sleep is over rated. Ik ben dan gewoon wat meer uitgeslapen dan mijn tegenstander en misschien win ik. Tja hij heeft ook nog gelijk gekregen. Cliff was beter volgens beide heren, maar toch verliest hij. Lijkt wel het Deense Nationaal Elftal dat niet had getraind en vervolgens het EK won.

Zo ver de partijen van deze week.

De razende reporter

Deel dit artikel:
[socialwrap align=”left”] [socialicon name=”fb” url=”” ][/socialicon] [socialicon name=”linkedin” url=”” ][/socialicon] [socialicon name=”twitter” url=”” ][/socialicon] [socialicon name=”google” url=”” ][/socialicon] [/socialwrap]