Verslag Pascalle-Iris en Anke W.-Mariska (uitslagen op Toernooi.nl)

“Hé we staan op de baan… hoeveel sets moeten we spelen” klonk opeens een noodkreet op Whatsapp. In principe is het een legitieme vraag, want spelen we nu 2/3 gewonnen sets en is de derde set een super-tiebreak of een volledige set. Ik heb nog geprobeerd om ze 5 gewonnen sets te laten spelen 👿 , maar helaas was Jacqueline me te snel af en luidt het antwoord 2 gewonnen set (volledige).

Pascalle-Iris

Voor… (na mocht niet worden gepubliceerd 🙂 )

Om 19u is het action time voor Poule B…Pascalle en Iris zijn begonnen aan hun eerste wedstrijd. Terwijl Pascalle bezig was om te proberen de volledige drie sets te spelen was Iris bezig met het controleren van de partij. Eerste set 6-4… pfff dacht Iris: One down one to go.

De tweede set ging Pascalle er als een speer van door met 4-0 (40-15). Op het tandvlees heeft Iris 4-1 eruit kunnen persen. De dames waren zo hard aan het slaan dat de sproeiers automatisch begonnen te werken en voor afkoeling zorgde. De verkoeling heeft Iris goed gedaan en heeft de stand weer kunnen bijtrekken.

Terwijl Iris bezig was haar tong van de schoenen af te trekken bleef Pascalle het haar moeilijk maken. Een tiebreak heeft de scheidsrechter moeten spelen in de tweede set. De rolstoel stond al voor beide dames klaar voor de derde set, maar dat was niet nodig en heeft Iris het net gered.

Proficiat Iris, eerste punten binnen na een zinderend spannende maar leuke wedstrijd.

Anke W.-Mariska

Anke Widdershoven (Anke W) tegen Mariska. De vraag was… heeft de tennisclinic (zie reportages Jubileum) Anke geholpen of overwint de jeugdige overmoed. De eerste tekenen waren in het het voordeel van Anke. De tweede set was zeer spannend en met uiteindelijk 5 matchpoints te hebben weggewerkt in de tiebreak ging uiteindelijk de tweede set naar Mariska. Anke dacht, op die clinic heb ik 3 uur in volle zon liggen knallen, dus deze derde set is dan “a walk in the parc”. Maar na 2 uur en 15 minuten hard werken is ook in deze partij een tiebreak het uiteindelijke beslissende setpunt. Proficiat Mariska.

De razende reporter.

 

Deel dit artikel:
[socialwrap align=”left”] [socialicon name=”fb” url=”” ][/socialicon] [socialicon name=”linkedin” url=”” ][/socialicon] [socialicon name=”twitter” url=”” ][/socialicon] [socialicon name=”google” url=”” ][/socialicon] [/socialwrap]