Vrijdag

Laten we beginnen met heren 35+ Rapid 2 die voor het kampioenschap gaan en bij de op één na grootste concurrent moesten komen: TV Simpelveld. Dat we mogen spreken van een titanenstrijd kan wel worden gezegd, want Lars is bijna kruipend van de baan gegaan. Na drie tiebreaks waarvan de laatste een supertiebreak hebben ze het competitiegeld eruit gehaald. Met een 6-7 | 7-6 | 7-6 smaakt de overwinning wel heel erg lekker. Ook Robert en Remco hadden een supertiebreak nodig om hun partij te beslissen en uiteindelijk is het 3-1 geworden en staan ze met 1 punt voorsprong op Tonino bovenaan.

Rapid 1 daarentegen kon de thuisoverwinning net niet uit het vuur slepen en moest genoegen nemen met een 2-2 tegen Montfort. Na twee partijen stond het 1-1. In beide partijen was een supertiebreak nodig voor de beslissing. In de laatste partij stonden Jeroen en Chris hun mannetje en hielden het hoofd koel, zelfs na een 3-0 achterstand. Toen een van de lichten het op baan 3 begaf (gelukkig was die baan leeg) ging ook figuurlijk het licht uit bij onze tegenstanders. Ondanks we naar baan 3 waren opgeschoven voor de tweede set, bleef bij hen het licht uit.

De heren Rapid 3 hebben gevochten maar de tegenstanders vochten net iets harder 4-0 verlies was hun deel.

Zaterdag

De dames 17+ bakten niet de broodjes maar de burgers wel heel erg bruin. Het buffet stond klaar in de eerste sets van de dubbels, maar het buffet heeft tot 21:30u moeten wachten. De chef-kok van Rapid heeft moeten improviseren om het eten toch warm te houden. Hij heeft de menukaart snel veranderd in aardappeltjes met crispy burgers. Maar aan de gezichten te zien, smaakte het eten toch goed. Ik zag dat sommige voor twee aten ;). Volgende week tegen de nummer 1 voor het kampioenschap… succes dames.

Waarmee spoel je de ellende en verliespartijen mee weg… (ik zie hier een terugkerende rubriek)

Bij het mixteam Rapid 3 ging het helaas niet zo goed. Zij hebben verloren met 4-1 van Dousberg uit Maastricht. In de singles waren de Rapidianen vrij kansloos. De heren- en damesdubbel werden in de laatste minuut verloren. De damesdubbel hadden een tiebreak nodig. Gelukkig heeft de mix wel nog punten kunnen pakken.

Het eerste mixteam van Jacqueline blijft in hun poule nog steeds de enige ongeslagen ploeg. Met 3-2 is de koploper Brunssum verslagen. Ga zo door en het kampioenschap kan jullie niet meer ontgaan. Terwijl zij nog aan het nagenieten waren, werd door de rest van de sportkantine het 35-jarig huwelijksjubileum van Marlies en Henry Lindelauf gevierd. Van harte gefeliciteerd.

 

 

 

 

Zondag

Op de zondag werd door het mixteam van Wendy de trend voortgezet. 8-0 verloren. Maar in de derde helft wel sterk teruggekomen. Maar ja, aan de drank is te zien wie fanatieker is (links ons team, rechts tegenstander).

Het damesteam van Sanne is flink van de baan geveegd. Ze hebben alle partijen verloren maar houden de moed er nog steeds in. 6-0 heeft de playing captain ervan overtuigd dat een straftraining noodzakelijk is. Dus bij thuiskomst werd dan ook direct geoefend.

In het mixeam van Jasper wordt gevochten voor ieder puntje voor klassebehoud (lees vorig verslag). Ofschoon ze 3-5 hebben verloren, zijn ze heel erg blij met de drie punten. Alle singles waren tegelijk begonnen, maar de damessingle was een conditieslag. Ze hebben zolang op de baan gestaan, zelfs tot na het einde van de herendubbel.

De meisjes t/m 14 jaar hebben wederom gewonnen. Dit keer van Roggel en ook nog met klinkende cijfers. 6-0 overwinning is dan ook wel heel erg goed. Ze staan nu bovenaan, maar dat komt omdat Gulpen de wedstrijdinformatie nog niet had ingevuld.

Bij het damesteam hebben ze meer gravel moeten happen dan ze hadden gehoopt. Zij hebben hun meerdere moeten erkennen met een 4-2 verlies.

 

 

Deel dit artikel:
[socialwrap align=”left”] [socialicon name=”fb” url=”” ][/socialicon] [socialicon name=”linkedin” url=”” ][/socialicon] [socialicon name=”twitter” url=”” ][/socialicon] [socialicon name=”google” url=”” ][/socialicon] [/socialwrap]