Deze week weer opmerkelijke feiten en nieuwtjes van het competitieweekend.

Vrijdag

Het herenteam in de derde klasse heeft gewonnen van de bezoekende club.

Dan de eerste klasse 35+. Dit was een broederlijke wedstrijd.tussen Rapid 1 (captain René) en rapid 2 (captain Remco). “Go rapid” was een veel gehoorde en enige politiek correcte aanmoediging. Verder willen wij van team 1 niets kwijt over deze wedstrijd. Nogmaals Eric, als je zegt “prettige wedstrijd” vinden we het niet erg als je wat punten laten liggen voor je vrienden (..na vrijdag vage kennissen)… 🙂 . de uitslag is vervaagd op de site (raar, hoe kan dat nou 🙂 … 0-4

Zaterdag

Op de zaterdag heeft het mixteam van Joëlle lang naar een vervanger gezocht. Gelukkig op de valreep nog Paul Kickken als invaller gevonden. Het wrange is, dat hij het enige punt van het team wist binnen te slepen. De tegenstander heeft succesvol de Rapidianen in slaap weten te sukkelen… Paul die als enige weerstand wist te bieden, heeft via een service op het achterhoofd van Rob nog geprobeerd zijn partner wakker te houden. Wat hij niet allemaal over heeft voor zijn teammaten…

Dan het damesteam van Anke. De singles werden eenvoudig gewonnen en daarna de dubbels gestart. Alleen de tegenstanders hebben bij de VCL een klacht ingediend. Jacqueline kreeg te horen dat de dames van Rapid met 4 personen de baan op waren gekomen. Maar de VCL was onverbiddelijk en stuurde de tegenstanders weer terug, deze opstelling was gewoon reglementair. Wat je niet allemaal doet als je van twee zwangere dames van de baan wordt getikt.
Daarentegen had Iris een andere strategie uitgevoerd. In plaats van onzichtbaar worden op de baan (gravelrode kleding) heeft zij gekozen voor “verblind je tegenstander”.

Het damesteam op zondag oh nee het Mixteam op zaterdag in de tweedeklasse ooh ook fout in de 0Hoofdklasse hebben hun eerste thuiswedstrijd afgerond met een verlies ooh nee Winst tegen TV Napoleon. Alleen dit keer was het verlies sorry winst (5-0) groter dan het nipte verlies van 3-2 vorige week tegen Weert. Pfffff toch nog iets goed …. sorry dames euh dames en heren… Hier het halve mixteam tijdens het inspelen…:)

Zondag

Het meisjesteam van Femke Eurlings wisten de vibe van vorige week mee te nemen en 3-3 te scoren tegen GTR. Ook zij hebben aan de bar hun beste beentje voor gezet. De liters Ranja gingen er dan ook in als spreekwoordelijke koek. Ik heb de wedstrijdreglementen er nog op nagekeken maar er wordt geen uitsluitsel gegeven of ranja met of zonder rietje moet worden gedronken 😉  Maar het meisjesteam is nog steeds op koers voor Goud.

Het jongensteam van Jasper is redelijk constant en verliest met 7-1. Dit keer maar drie keer een 3-setters.

Op de zondag kon het mixteam de euforie van de vorige week niet continueren op de baan (1-6), maar wist Wendy haar teamleden weer op te peppen en de wedstrijd aan de bar wel om te zetten in Winst. Zie de professionele schuimkraag…echte professionals met oog voor de techniek.

Het 18+-damesteam daarentegen moesten tegen een sterke tegenstander. Na de winst van voorgaande week moesten ze nu diep door het stof gaan. Aan het einde van een zestal slopende wedstrijden, konden ze met een 3-3 tevreden naar huis. 21:45u thuis komen, dan heb je alles gegeven.

Ook het herenteam van Jos was thuis van de partij. Alleen het team van BRZ was te sterk voor hun en uiteindelijk hebben ze 1 punt weten binnen te slepen. Ze hebben dan nu de nummer 1 en 2 gehad. En Franc kan de man van de 3-setters worden genoemd. In de tweede single wist hij helaas weer in de laatste minuut ter faveure van de tegenstander de derde set te verliezen. Ik heb maar één tip… kijk eens naar de prestaties van de derde helft van het mixteam en haal daar wat inspiratie uit of moet ik zeggen spiratie. Als je dan niet kunt winnen, dan eten we het verlies van ons af. Ziet er lekker uit by the way.

 

 

Deel dit artikel:
[socialwrap align=”left”] [socialicon name=”fb” url=”” ][/socialicon] [socialicon name=”linkedin” url=”” ][/socialicon] [socialicon name=”twitter” url=”” ][/socialicon] [socialicon name=”google” url=”” ][/socialicon] [/socialwrap]