Onze flitsende reporter gaat wekelijks op alle tennisvelden langs om te kijken hoe wij Rapidianen ons sportief meten met de concurrentie… “leest ende huivert”

Eerste punten zijn in the pocket. Onze flitsende reporter wist heel snel bij de spelers voor te dringen en haalde de eerste reacties van de thuisspelende teams op na een zinderende avond. “Ging het goed?”, “ja de Erdinger liep als een Tierelier”. Kortom de sfeer zit er al in.

Vrijdag

Op de vrijdag was het lekker droog en redelijk warm. Het eerste herenteam 35+ van de vrijdag begon met een zoektocht naar invallers en zijn tijdig naar Wimbledon(ck) afgereisd. Helaas hebben we daar de eerste verlieswedstrijd moeten incasseren.

Het tweede team in die zelfde klasse deed het beter en speelde tegen een sterkere tegenstander met 2-2 gelijk.

Zaterdag

Op de zaterdag waren wat tekorten met het eten geconstateerd 🙁 . Verder heeft het damesteam van Dorien gewonnen in Born met 3-2.

In de hoofdklasse deed ons mixteam nauwelijks onder voor de tegenstander, maar de mix werd ternauwernood verloren in de derde set.

Het eerste herenteam 35+ moest helaas zijn meerdere erkennen in RTC NIP die meer dan een maatje te groot waren. Ofschoon Franc toch bijna een puntje wist weg te snoepen, moest hij het in de derde set helaas afleggen.

Zondag

Op de zondag is een nieuw damesteam (Iris, Danique, Mariska, …) van start gegaan en deze hebben gewoon even de trend gezet met een 5-1 overwinning. Facebook stond er direct vol van en terecht. Knappe overwinning dames en volhouden.

Het mixteam heeft ook al de eerste punten in the pocket, en Kay heeft zijn vuurdoop gehad. Nu weet ik alleen niet wat die vuurdoop is geweest zijn eerste mix, zijn eerste borrel of zijn eerste winstpartij… Blijf zo doorgaan.

Een ander jeugdteam in de 5e klasse heeft de eerste slag niet kunnen slaan en hebben 6x een 3-setter verloren…. 7-1 voor de tegenstander is even slikken… maar de volgende week vallen deze misschien wel jullie kant op. Keep on pushing…

Het damesteam t/m 14 jaar (Femke, Maren, Iris en Sharon) hebben in Born even laten zien hoe het ook kan. Met een 5-1 overwinning zijn ze de eerste week zeer netjes gestart. Na ook de winst van het zaterdagteam in Born, lijkt het alsof Born nu een angstgegner heeft.

Woensdag

Ik hoorde gisteren het trieste nieuws dat (een deel van) de woensdagcompetitie is vervallen. Jammer van de enthousiastelingen die zich hierop hadden verheugd. Een deel heeft zich al bij een ander team aangesloten, maar niet iedereen. Dus als jullie iemand missen, ga dan eerst bij deze teams te raden.

Kantine

In het Rapidhome is het dan ook nog lang onrustig geweest en is het barteam de eerste stresstest volgens mij wel goed doorgekomen.

Heb je ook verhalen te vertellen of anekdotes … whatsapp…

Zondag Damesteam met de eerste overwinning in the pocket

[vc_single_image image=”686″ img_size=”medium” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”]

 

 

Deel dit artikel:
[socialwrap align=”left”] [socialicon name=”fb” url=”” ][/socialicon] [socialicon name=”linkedin” url=”” ][/socialicon] [socialicon name=”twitter” url=”” ][/socialicon] [socialicon name=”google” url=”” ][/socialicon] [/socialwrap]